Veel gestelde vragen

Alle bestellingen worden per brievenbuspost verzonden. Binnen Nederland bedragen de verzendkosten € 1,49 en buiten Nederland € 1,99.

Betaal veilig en snel in je eigen vertrouwde betaalomgeving met Ideal (NL), Mistercash of KBC/CBC (Belgie). Ook het is mogelijk om het bestelbedrag zelf over te maken. Doe dit dan naar IBAN NL87INGB 0006 3012 23 tnv Familiestickers ovv het bestelnummer.

Wanneer je bestelling voor 14.00 uur is gedaan dan wordt je bestelling dezelfde dag nog meegegeven aan PostNL. Doorgaans is je bestelling binnen Nederland dan de volgende dag in huis (uitgezonderd op zondag en maandag). Woon je in het buitenland dan zal de bestelling iets langer op zich laten wachten. 
Wanneer je kiest voor “zelf overmaken” dan wordt je bestelling pas verzonden zodra het aankoopbedrag door ons is ontvangen. 

Een uitgebreide beschrijving hoe je de stickers makkelijk en snel kan bevestigen vind je hier.

The Sticker Family levert alleen stickers die we aanbieden op de site. Alle stickers worden uit voorraad geleverd en worden direct verzonden.

Na het afronden van het bestelproces ontvang je een bevestiging met factuur in je mail. Er wordt geen papieren factuur meegeleverd met je bestelling. 

Staat je vraag er niet bij? stuur ons dan bericht via whatspp of mail.

The Sticker Family NL
Voor al je vragen:
info@thestickerfamily.nl

Of bel/app naar:
+31 (0) 6 – 12 17 29 10

KVK – 64462021
BTW nr – NL133714226B02