Veel gestelde vragen

Staat je vraag er niet bij? stuur ons dan een bericht.

Wat zijn de verzendkosten?

Alle bestellingen worden per brievenbuspost verzonden. Binnen Nederland bedragen de verzendkosten € 1,49 en buiten Nederland € 1,99.

Op welke wijze kan ik betalen bij The Sticker Family?

Betaal veilig en snel in je eigen vertrouwde betaalomgeving met Ideal (NL), Mistercash of KBC/CBC (Belgie). Ook het is mogelijk om het bestelbedrag zelf over te maken. Doe dit dan naar IBAN NL87INGB 0006 3012 23 tnv Familiestickers ovv het bestelnummer.

Wanneer krijg ik mijn bestelling geleverd?

Wanneer je bestelling voor 14.00 uur is gedaan dan wordt je bestelling dezelfde dag nog meegegeven aan PostNL. Doorgaans is je bestelling binnen Nederland dan de volgende dag in huis (uitgezonderd op zondag en maandag). Woon je in het buitenland dan zal de bestelling iets langer op zich laten wachten. 
Wanneer je kiest voor “zelf overmaken” dan wordt je bestelling pas verzonden zodra het aankoopbedrag door ons is ontvangen. 

Hoe plak ik de stickers op (mijn auto)?

Een uitgebreide beschrijving hoe je de stickers makkelijk en snel kan bevestigen vind je hier.

Kan ik ook namen of andere afmetingen bestellen?

The Sticker Family levert alleen stickers die we aanbieden op de site. Alle stickers worden uit voorraad geleverd en worden direct verzonden.

Ontvang ik ook een factuur?

Na het afronden van het bestelproces ontvang je een bevestiging met factuur in je mail. Er wordt geen papieren factuur meegeleverd met je bestelling. 

Stuur ons een bericht
  The Sticker Family NL
  Voor al je vragen:
  info@thestickerfamily.nl

  Of bel/app naar:
  +31 (0) 6 – 12 17 29 10

  KVK – 64462021
  BTW nr – NL133714226B02